Datanetwerken

Datanetwerken

In onze samenleving draait alles om snel en goed communiceren, Pover Elektro Installatie helpt u daarbij. Door nauwgezet met u alle mogelijkheden van telecommunicatie te doorlopen, helpen wij u aan de juiste datanetwerken voor uw woonhuis of bedrijfspand.

Uitbreiding van het aantal computers, telefoons, faxen en modems binnen uw woning of bedrijfspand brengt met zich mee dat ook de datanetwerken van groot belang wordt voor een goed en snel functioneren. Het moeiteloos op elke plek kunnen beschikken over informatie is niet alleen erg makkelijk, maar vaak ook noodzakelijk. In nauw overleg wordt eerst een optimaal netwerkplan uitgewerkt, waarbij flexibiliteit voorop staat. Immers opstellingen kunnen veranderen en dan moet het netwerk moeiteloos mee kunnen verhuizen naar de nieuwe situatie. Kortom, u bent voor het aanleggen of uitbreiden van uw datanetwerken bij ons aan het goede adres.

Data netwerken is een van de specialismen van Pover Elektro Installatie. Data verbindingen en computer netwerken spelen een steeds grotere rol in onze samenleving en zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse communicatie activiteiten.

Voor data netwerken hebben wij zeer vakkundige specialisten in huis, die alle vormen van bekabelingssystemen voor o.a. videofoon, alarminstallatie, telefoon of computernetwerk optimaal kunnen installeren. Ook glasvezel behoort tot de mogelijkheden.

De prestatie van een bekabelingssyteem is van meer dan alleen een kwalitatief goede kabel en connector afhankelijk. Om een bandbreedte garantie af te kunnen geven dient een bekabelingssysteem goed ontworpen, geïnstalleerd en beheerd te worden.

Vraag ons vrijblijvend om advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons direct.

072-5641371    072-5641371
    info@poverbv.nl